Nexen Tire offers a wide variety of tires and sizes to fit your vehicle and needs. Have peace of mind with the Nexen Tire Total Coverage Warranty and know that you're protected with Roadside Assistance, Road Hazard, and a Treadwear Mileage Warranty!
ja kupiłem zimowe zamontowane są w 300 konnym samochodzie i nie narzekam :szeroki_usmiech
Nexen Winguard Sport 205/50/17
Opony nexen są bardzo dobrym koreańskim produktem tak samo letnie jak i zimowe.
Nexen znaczną większość opon sprzedaje w U.S.A
dudek_t :
tej cenie Nexeny to najlepszy wybór. Przejechałem na nich Sharanem około 3000km, 2 razy w góry na nich jeździłem. Na śniegu bardzo dobrze. W pozostałych warunkach nie wiem bo jechałam spokojnie a nie tak aby sprawdzać możliwości opon. Do normalnej jazdy "brałbym".
jedyne doswiadczenie mam z nimi u nas w firmie, jezdzily w dostawczakach, ktore lataja ciagle przeladowane, opony na przedniej osi po sezonie mialy tyle miesa i wygladaly gorzej niz Savy po 3 sezonach. Tylko ze to nie musi znaczyc nic w porownaniu do osobowek.
lepiej dołóż do lepszych opon, sam wiem po sobie, że lepiej dołożyć tego grosza i się nie wkurzać, że opony za głośne i kijowo mają się na mokrej nawierzchni
Komentarz